“Rex Steele: Nazi Smasher” presentació del còmic

Una altra presentació destacada al Saló ha estat la del còmic "Rex Steele: Nazi Smasher", que ha estat conduïda únicament per Joseba Basalo (Aleta Ediciones), ja que per problemes de logística no van poder acudir a temps al Saló els seus autors Matt Peters i Bill Pressing, encara que igualment signaran exemplars del còmic durant l'esdeveniment.

"Rex Steele" és una de les novetats principals que l'editorial Aleta Ediciones ha presentat per al present Saló del Còmic de Barcelona. Es tracta d'un còmic editat fins ara únicament a França i que després de diversos mesos insistint a base d'emails als seus responsables, per fi, Aleta Ediciones pot presumir de poder presentar les històries de "Rex Steele" a l'Estat espanyol. El còmic és una recopilació d'històries curtes del personatge en una edició molt cuidada, amb tapa dura, esbossos originals, etc., i en què lector -segons ha explicat Joseba Basalo-, "podrà gaudir d'una obra divertida i plena de tòpics, però sobretot que se li nota la maduresa dels seus autors respecte al passat".

A més, la presentació va comptar amb la projecció del curtmetratge creat pels seus mateixos responsables sobre "Rex Steel: The Nazi Smasher", que podeu veure al següent vídeo:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris