LES VEUS DE L'ÀNIMA, un documental sobre el doblatge de l'anime en català

Us recomanem que aneu als cinemes Arenas el dijous dia 30 a veure la pel·lícula Les veus de l'ànima, una pel·lícula que es projectarà aquest dia a les 16:00.


Si ets amant de l'anime, fa anys que empasses sèries compulsivament, t'has interessat recentment per la figura de Marc Zanni i Joan Sanz, i fins i tot t'has llegit el seu llibre "La sèrie de la teva vida", has de veure si o si la pel·lícula que et recomano. Es tracta d'un documental que parla sobre la feina dels dobladors i la responsabilitat que han tingut –i tenen– en el doblatge d'anime en català. Aquests dobladors són els encarregats que a mesura que hem anat creixent, frases com els insults de Vegeta perdurin a la nostra ment per sempre.

Els directors d'aquest documental són 2 llicenciats en Comunicació Audiovisual de la UAB anomenats Mario Guerra i Alexandre Hurtado, i que des d'aquí volem felicitar pel suport que han fet a un ofici poc valorat al llarg dels anys i amb un valor impossible de calcular..


Per demanar l'entrada i poder accedir a la sala de cinema, primer haureu de demanar la vostra entrada a l'estand de Ficomic dins del Saló, és a dir, que sense entrada per al Saló del Manga no entrareu al cinema.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris